vezi mai mult

Planul tăierilor pe trimestrul I anul 2023
02.05.2023     
 
Tăierile ce urmează să fie efectuate în fondul forestier gestionat de Întreprinderea de Stat pentru Silvicultură „Silva-Sud” Cahul pentru trimestrele I-II 2023
13.02.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Lansarea proiectului "Restaurarea zonelor umede și stepelor Deltei Dunării"
26
04.2019
Lansarea proiectului "Restaurarea zonelor umede și stepelor Deltei Dunării"
   
 

Administrația Î.S Î.S Silva-Sud Cahul a participat la lansarea proiectului "Restaurarea zonelor umede și stepelor Deltei Dunării" cu durata de 5 ani, care a avut loc în cadrul workshop-lui desfășurat în perioada 11-12 aprilie 2019 în orașul Vilkovo, Ucraina. Acest proiect este cea mai mare activitate de regenerare a naturii în regiunea transflontarieră a Deltei Dunării și Prutul de Jos, pînă în prezent. Acțiunile de regenerare vor acoperi zonele umede și zonele de stapă din Ucraina, Romania, cît și noua rezervație "Rezervația Biosferei Prutul de Jos" din Republica Moldova. Acest proiect ambițios este implimentat de Rewilding Europe în parteneriat cu Rewilding Ukraine și în cooperare cu autoritățile publice și instituții de cercetare din Ucraina, Romania și Moldova în cadrul "Programului peisagistic pe cale de dispariție".